CEGELEC REFRIGERATION WORDT ENSYSTA REFRIGERATION

Deze rebranding is het gevolg van onze groeistrategie binnen VINCI Energies Belgium. Cegelec Refrigeration is ontstaan in 2006 door de overname van de engineeringstak van ENSYSTA van de groep AVEVE.

23 januari 2018

CEGELEC REFRIGERATION WORDT ENSYSTA REFRIGERATION

Vanaf 1 februari 2018 zullen wij u graag verder van dienst zijn onder de naam ENSYSTA Refrigeration.

ENSYSTA Refrigeration behartigt industriële koeling in diverse marktsegmenten: voeding (brouwerijen, vleesverwerking, groenten, fruit, bakkerijen, …), farmacie, distributie, en tal van andere sectoren.

ENSYSTA Refrigeration is gespecialiseerd in het ontwerp, de engineering, de installatie en het onderhoud (revisies) van op maat gemaakte industriële koelinstallaties op NH3, Freon of CO2.

Deze naamswijziging heeft geen impact op lopende contracten en ook de vertrouwde dienstverlening. Onze structuur en de contactpersonen die u heeft binnen onze organisatie blijven uiteraard behouden.

Indien u ons per mail wenst te contacteren, is er wel een kleine aanpassing nodig aan onze e-mailadressen. Deze veranderen eveneens naar ensysta.be (voornaam.naam@ensysta.be).

Wij danken u voor uw vertrouwen, en mocht u nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard steeds terecht bij uw contactpersoon.