Wie zijn wij?

Binnen de groep VINCI Energies, is ENSYSTA Refrigeration een betrouwbare partner voor industriële koeling. ENSYSTA Refrigeration biedt alle diensten aan van A tot Z. Wij verzorgen het totaalpakket vanaf het ontwerp en engineering, de nieuwbouw, de uitbreiding op bestaande installaties, energieverbeteringsprojecten, revisies van compressoren, tot regulier onderhoud en depannages. Het aanbieden van kwalitatief geïntegreerde oplossingen met respect voor het milieu en een sterke focus op energiebesparing en energierecuperatie is onze doelstelling.

Gaat u uitbreiden? Heeft u te weinig koelvermogen? Denkt u teveel te verbruiken met uw huidige installatie? ENSYSTA Refrigeration biedt u oplossingen en antwoorden aan op problemen of vragen over uw bestaande installaties.

Kortom, we zijn er om u bij te staan in uw beslissingen. Dankzij een doordacht concept, goede uitvoering en nazorg helpen we u om de beste oplossing te realiseren met de meest optimale Total Cost of Ownership, hetgeen een continu streven is van elk bedrijf.

U kan 24 op 24u op ons rekenen

Koelinstallaties bestaan uit statische en roterende onderdelen en zijn desgevallend onderhevig aan slijtage. Het gevolg is dat op elke koelinstallatie bij momenten storingen optreden die ondervangen moeten worden. Ondanks dat deze storingen nooit volledig uit te sluiten zijn (behalve in geval van volledige redundantie), kan men de frequentiegraad en de ernstgraad van deze storingen wel drastisch minderen door regelmatig preventief of predictief onderhoud uit te voeren. Op deze manier worden ook onvoorziene bedrijfskosten vermeden. Bovendien is van overheidswege preventief onderhoud aan koelinstallaties verplicht.

Onze afdeling naverkoop kan u deze nazorg bieden. Diverse scenario’s zijn mogelijk gaande van een eenvoudig onderhoudscontract tot en met een omniumcontract. Indien gewenst kunnen we ook vanop afstand op continue basis bepaalde kritische parameters (temperaturen, deurcontacten,…) monitoren.

Dankzij de veelzijdigheid van onze technici en het feit dat we niet merkgebonden zijn, zijn we in staat om onderhoud aan te bieden op alle merken en types van koelinstallaties. We hebben expertise in het reviseren van schroef- en piston compressoren van merken zoals MYCOM, GRASSO, SABROE, ….

Kortom op ons kan u rekenen!