Wie zijn wij?

ENSYSTA Refrigeration is een betrouwbare partner voor geïntegreerde energieoplossingen voor de industrie. We bieden het totaalpakket van ontwerp tot onderhoud, met een focus op milieurespect, energiebesparing en -recuperatie. We zijn onderdeel van het merk Actemium België en behoren tot de VINCI Energies-groep.

 

Sustainable Factory of the Future

Wij verzorgen het totaalpakket vanaf het ontwerp en engineering, de nieuwbouw, de uitbreiding op bestaande installaties, energieverbeteringsprojecten, revisies van compressoren, tot regulier onderhoud en depannages.

Het aanbieden van kwalitatief geïntegreerde oplossingen met respect voor het milieu en een sterke focus op energiebesparing en energierecuperatie is onze doelstelling.

ENSYSTA Refrigeration gelooft in een holistische benadering van de uitdagingen op de energiemarkt, en in een projectaanpak waarbij co-creatie met centraal staat.  Zo bouwen we samen aan jouw Sustainable Factory of the Future.

U kan 24 op 24u op ons rekenen

ENSYSTA Refrigeration biedt geïntegreerde energieoplossingen, inclusief onderhoud en optimalisatie van systemen om de frequentie en ernst van storingen te verminderen, wat leidt tot lagere onvoorziene kosten.

Preventief onderhoud is niet alleen verplicht vanuit de overheid, maar ook essentieel voor de duurzaamheid van de installaties. Met een breed scala aan onderhoudscontracten en de mogelijkheid tot remote monitoring, waarbij wij  vanop afstand op continue basis bepaalde kritische parameters (temperaturen, deurcontacten,…) monitoren, garandeert ENSYSTA Refrigeration betrouwbare nazorg.

Onze technici zijn veelzijdig en niet merkgebonden, waardoor we onderhoud kunnen bieden voor alle soorten installaties en gespecialiseerd zijn in het reviseren van compressoren van diverse merken (MYCOM, GRASSO, SABROE, ….).

Kortom op ons kan u rekenen!